20 Ocak 2011 Perşembe

Helal ürün konferansı ve fuarı düzenlenecek - Son Dakika Haberleri

Devamının gelmesi dilekleriyle,

Helal ürün konferansı ve fuarı düzenlenecek - Son Dakika Haberleri

Helal ürün konferansı ve fuarı düzenlenecek
15-16 Ekim 2011 tarihlerinde ''Helal Üründe Küresel Tek Bir Standardın Önemi'' temalı 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Ürünler Konferansı, CNR Fuarcılık tarafından 13-16 Ekim 2011 tarihlerinde 2. Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı düzenlenecek.
Konferansta, akademisyenler, ilgili tüm meslek mensupları, kamu temsilcileri, tüketici örgütleri, gıda sektörü profesyonelleri ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ''Helal Gıda ve Helal Sertifikalama'' konusunu tartışacak.

CNR Holding firmalarından Sine Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından, GİMDES ve WHC (World Helal Council) desteğinde gerçekleştirilecek fuarda ise helal sertifikalı ürün sektörünün geliştirilmesi, bilincin artırılması ve sektör ihracatının canlandırılması hedefleniyor.

Fuara Dış Ticaret Müsteşarlığı desteğinde Irak, İran, Malezya, Endonezya, Pakistan, Suriye, Hindistan, Bangladeş, Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn, Kuveyt, Katar, Umman, Yemen, Birleşik Arap Emirlikleri, Hollanda, Finlandiya, Kanada, Filipinler, Brezilya, Belçika, İngiltere ve Fransa'nın da bulunduğu 30'u aşkın ülkeden alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor.


AA

19.01.2011 15:37:03

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder